Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
Sami Er
Siyaset 29 Mayıs 2015 - 15:46 Yorum: 0

Davutoğlu, Malatya'ya müjdelerle gelmiştir

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen "Büyük Malatya Mitingi" ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Davutoğlu, Malatya'ya müjdelerle gelmiştir

MALATYA - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen "Büyük Malatya Mitingi" ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Kahtalı, Başbakan Davutoğlu'nun Malatya'ya müjdelerle geldiğini söyledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen "Büyük Malatya Mitingi" ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Malatya'nın her zaman olduğu gibi bu seçimden de istikrar ve güvenden yana taraf olacağını mitinge katılımla gösterdiğini söyledi. 100 bine yakın vatandaşın mitinge katılarak tarafını yine istikrar ve huzurdan yana belli ettiğini ifade eden Kahtalı, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun teşrifleri ile "Büyük Malatya" mitingimizi 100 bine yakın vatandaşımızın yoğun ilgisi ile gerçekleştirdik. Malatya, her zaman olduğu gibi bu seçimden de istikrar ve güvenden yana tarafını belli etmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu bağrına basan hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti, milletin bağrından çıkan bir partidir. AK Parti, milletin ta kendisidir. Millet, partisine her zaman olduğu gibi bu günde sahip çıkmaya devam etmektedir. Biz parti olarak, hakkın ve halkın gücüne inandık, halkımızla birlikte yürüdük. Bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli sahip çıkan Malatya halkımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na da sahip çıkmıştır. Ben inanıyorum ki hemşehrilerimiz 7 Haziran 2015 seçimlerinde Malatya'da 6 milletvekili çıkarmamız için gerekli desteği verecektir. "Büyük Malatya" mitinginde hemşehrilerimizle buluşan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Malatya'ya müjdelerle gelmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Malatya'ya ikinci bir devlet üniversitesi, Dondan zarar gören kayısı üreticilerinin zararlarının karşılanması, Yaş kuru kayısıya ihracat desteği, Onkoloji Hastanesi kurulması, Malatya'nın hızlı tren merkezlerinden biri olması, Yeni Stadyumun en kıssa zamanda bitirilmesi ve Battalgazi ilçesine hastane yapılması konusunda önemli müjdeler vermiştir. Verilen bu müjdeleri, ikinci yarının başlaması ile birlikte hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Biz 'Onlar konuşur, AK Parti yapar' diyoruz. Mitingimize teşrif ederek bizleri onurlandıran başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, vatandaşlarımıza, teşkilatlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber