Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2014 - 18:43 Yorum: 0

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: "Partimiz Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine bazı kesimlerin beklediği gibi kan kaybıyla değil bilakis güçlenerek ulaştıracaktır"

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, partisinin "Türkiye'yi 2023 ve 2071 hedeflerine bazı kesimlerin beklediği gibi kan kaybıyla değil güçlenerek ulaştıracağını" dedi.

Örki, yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun beklenen bir isim olduğunu, Türkiye’nin Davutoğlu'yla daha da yükseleceğini ifade etti. 

Genel kurulda Davutoğlu'nun seçileceğine inandığını kaydeden Örki, açıklamasında şu ifadelerine yer verdi:

"Türkiye'nin 12 yıllık AK Parti Hükümetleri dönemlerinde kazandığı yükseliş, 27 Ağustos’ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul sonrasında da Dış İşleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, başbakanlığı ve genel başkanlığıyla devam edecektir. Ahmet Davutoğlu bilgi, birikim ve dış dünya ile entegrasyon anlamında değerli bir devlet adamımızdır. Parti içerisinde yapılan istişareler Ahmet Davutoğlu'nun ismini ön plana çıkarmıştır. Bizler Denizli teşkilatı olarak dualarımızla ve desteğimizle sayın Ahmet Davutoğlu'nun yanındayız."

- "Şer odakların hevesi kursağında kalacak"

Örki, AK Parti'nin daha da güçleneceğini vurgulayarak, "Partimiz Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine bazı kesimlerin beklediği gibi kan kaybıyla değil bilakis güçlenerek ulaştıracaktır. AK Parti’nin eriyeceğini düşünenlerin hevesleri kursağında kalacaktır.  Nasıl ki Recep Tayyip Erdoğan ile bu yolda yürüdüysek aynı kararlılık ve dik duruşumuzla Ahmet Davutoğlu yönetimindeki kurmaylarımızla da yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber