Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 21:03 Yorum: 0

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı seçilmesi

ARDAHAN (AA) - Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ahmet Davutoğlu'nun AK parti Genel Başkanı seçilmesine ilişkin, "Bizler coğrafya olarak Ankara'ya uzak olabiliriz ancak...

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı seçilmesi

ARDAHAN (AA) - Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ahmet Davutoğlu'nun AK parti Genel Başkanı seçilmesine ilişkin, "Bizler coğrafya olarak Ankara'ya uzak olabiliriz ancak yatırımların, özellikle de ulaşım ile ilgili yatırımların yapılmasıyla bu uzaklık yakın olacak. Bu konuda ATSO olarak yeni genel başkandan ümitliyiz" dedi.

Demirci, yaptığı açıklamada, 15 Ağustos'ta Ardahan'ı ziyaret eden Davutoğlu'nun genel başkanlık döneminin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Davutoğlu'nu 15 Ağustos'ta Ardahan'da misafir ettiklerini, bu kez başbakan ve genel başkan olarak Ardahan'a beklediklerini ifade eden Demirci, şunları kaydetti:

"Yeni başbakanımız bizi başbakan olmadan ziyaret etti, onurlandırdı. Aynı onuru bir de başbakan olarak görmek ve yaşamak isteriz. Bizler coğrafya olarak Ankara'ya uzak olabiliriz ancak yatırımların, özellikle de ulaşım ile ilgili yatırımların yapılmasıyla bu uzaklık yakın olacak. Bu konuda ATSO olarak yeni genel başkandan ümitliyiz. Daha iyi bir dönemin olacağına inanıyoruz. Çünkü bizzat bölgeye ziyarette bulunan Davutoğlu, sorunlarla daha yakından ilgileneceğini biliyoruz. Diyoruz ki, başbakan olmadan önce başlangıç noktası olarak seçtiğiniz Ardahan'da bizimle konuştuğunuz gibi duble yollarımızın, demiryollarımızın, tünellerimizin ve Aktaş Gümrük Kapısı açılışının Başbakan olarak da takipçisi olacağınıza inanıyoruz."

Demirci, Davutoğlu'nun başbakan olarak ilk yurt gezisini Ardahan'dan başlatmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber