Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Ekim 2016 - 10:18 Yorum: 0

Davy Angan: "Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

Gaziantepspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Davy Angan, takım olarak son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini...

Davy Angan: 'Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'

Gaziantepspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Davy Angan, takım olarak son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da Davy Angan, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fildişi Sahilli oyuncu, takımın son haftalarda iyi futbol oynadığını ve son maçlardaki çıkışı sürdüreceklerini ifade etti.

"İyi bir takımız"

Davy Angan, Gaziantepspor'un özellikle ligde oynadığı son 3 karşılaşmada iyi bir performans sergilediğini dile getirerek, "Takım olarak son haftalarda güzel futbol oynadık ve bu iyi futbolu sürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Bursasspor karşısında elde edilen 3-2'lik galibiyette Nabil Ghillas ve Evans Kangwa ile ileride iyi bir üçlü oluşturduklarının hatırlatılması üzerine Davy Angan, "Nabil, ben ve Evans Bursaspor karşısında iyi bir performans sergiledik. Belki ileriki maçlarda takımdan farklı arkadaşımız olabilir. Neticede kaliteli futbolculara sahibiz" şeklinde konuştu.

Angan, ligin henüz yeni başladığını ve ilerleyen günlerde takıma daha fazla katkı sağlayacağını belirterek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber