Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2014 - 17:28 Yorum: 0

DBP ve HDP'den taziye ziyareti

VAN (AA) - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van milletvekilleri ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Van İl Başkanı Musa İtah, Özalp ilçesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden Faruk Kıyatmaz'ın...

DBP ve HDP'den taziye ziyareti

VAN (AA) - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van milletvekilleri ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Van İl Başkanı Musa İtah, Özalp ilçesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden Faruk Kıyatmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yolcu alımı meselesi nedeniyle iki minibüs kooperatifine mensup kişiler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren 20 yaşındaki Kıyatmaz için Özalp'ta kurulan taziye çadırını ziyaret eden HDP Van Milletvekilleri Özdal Üçer ve Nazmi Gür, DBP Van İl Başkanı Musa İtah ile HDP Van İl Başkanı Harun Okay, aileye başsağlığı diledi.

Taziyede konuşan İtah, yaşanan acının sadece Kıyatmaz ailesinin acısı olmadığını belirterek, "Bu acı hepimizin acısıdır. Bizim her şeyimiz birdir. Dolayısıyla Kürtler arasında yaşanan her sorun canımızı acıtıyor. Bu yüzden herkes elini vicdanına koymalı. Bu olayın da daha fazla büyümesini istemiyoruz. Unutmayalım ki büyüklük merhamet etmektir. Eminim ki ailemiz barıştan yanadır ve bu üzücü olay yeni hadiselere yol açmadan çözülecektir" dedi.

Okunan duaların ardından HDP ve DBP heyeti ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber