Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Temmuz 2017 - 20:58 Yorum: 0

Deaflympics Erkek Voleybol Turnuvası A Grubu

Deaflympics Samsun 2017'de erkekler voleybol müsabakasında A grubunda turnuvanın favorisi Brezilya ile karşılaşan Türkiye, karşılaşmayı set vermeden 3-0...

Deaflympics Erkek Voleybol Turnuvası A Grubu

Deaflympics Samsun 2017'de erkekler voleybol müsabakasında A grubunda turnuvanın favorisi Brezilya ile karşılaşan Türkiye, karşılaşmayı set vermeden 3-0 kazandı.

Ay-yıldızlı voleybolcular, turnuvanın ilk karşılaşmasını otoriteler tarafından favori olarak gösterilen Brezilya ile oynadı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı binlerce taraftar izledi. Milliler, Sambacıları 25-16, 25-9 ve 25-11'lik setlerle yenerek sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Ortak geçen ilk sette seyircinin de etkisiyle havaya giren ay-yıldızlılar, ilk seti 25-16 önde tamamladı. 2. seti 25-9 gibi farklı bir skorla önde kapatan milliler, son seti de 25-11 kazanarak turnuvanın ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Türkiye'de Hilmi Can Çiçek, kazandırdığı 15 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Deaflympics Erkek Voleybol Turnuvası A Grubu

Deaflympics Erkek Voleybol Turnuvası A Grubu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber