Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Eylül 2016 - 19:33 Yorum: 0

DEAŞ hedefleri, Fırtına obüsleriyle vuruldu

Fırat Kalkan Herakatı kapsamında, 10 DEAŞ hedefine Fırtına obüsleriyle 25 atım yapıldı.

DEAŞ hedefleri, Fırtına obüsleriyle vuruldu

Fırat Kalkan Herakatı kapsamında, 10 DEAŞ hedefine Fırtına obüsleriyle 25 atım yapıldı. Herakat boyunca ise 501 hedefe 2 bin 189 atım yapıldı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, "Suriye sınır hattında, gerekli emniyet tedbirleri alınarak, Cerablus ve Rai bölgesinde halen kontrol edilen bölgede keşif, gözetleme, hedef tespiti ve ele geçirilen bölgelerde oluşturulan savunma tedbirlerini geliştirme faaliyetlerine devam edilmiştir. Ateş Destek Vasıtaları tarafından, harekât sahasında bulunan 10 DEAŞ TÖ hedefine toplam FIRTINA obüsleriyle 25 atım yapılmıştır. (Toplam: 501 hedefe 2.189 atım). İstihkam unsurlarımızca 6 adet mayın, 41 adet EYP bulunarak yerlerinde imha edilmiştir.

AFAD ve Kızılay'a ait unsurlar ile Özgür Suriye Ordusu ve sivillere yönelik lojistik faaliyetler kesintisiz olarak sürdürülmüştür.

Terör örgütleri tarafından kullanılan ve hudut bölgemizde güvenlik riski doğuran Suriye kuzeyinde, icra edilen koalisyon harekâtına destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyet göstermektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber