Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2021 - 17:28 Yorum: 0

DEAŞ üyesi olmakla yargılanan sanığa 7 yıl 9 ay 22 gün hapis

Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a üye olmakla ve örgütün propagandasını yapmakla yargılanan yabancı uyruklu sanığa 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası...

DEAŞ üyesi olmakla yargılanan sanığa 7 yıl 9 ay 22 gün hapis

Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a üye olmakla ve örgütün propagandasını yapmakla yargılanan yabancı uyruklu sanığa 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verildi.

Kayseri Adalet Sarayı 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık A.D. ve avukatı hazır bulundu. Duruşma savcısı bir önceki verdiği mütalaayı tekrar ederek, sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırılmasını istedi. Sanık, yeminli tercüman eşliğinde alınan savunmasında, böyle bir suç işlemediğini söyleyerek, beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık A.D'ye "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası vererek, tahliyesine hükmetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber