Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Eylül 2018 - 18:03 Yorum: 0

DEAŞ’a eleman temin eden terörist tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DEAŞ'a eleman temin ederek...

DEAŞ’a eleman temin eden terörist tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DEAŞ'a eleman temin ederek çatışma bölgelerine gönderen terörist tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce koordineli olarak yürütülen çalışmalarda, DEAŞ terör örgütü adına faaliyette bulunan ve çatışma bölgelerine eleman temin eden bir şahsın kimliği tespit edildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, kimliği tespit edilen F.A. düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadesinin ardından hakim karşısına çıkartılan F.A.'nın tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber