Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 19:28 Yorum: 0

DEDAŞ'tan nevruz kutlaması

DİYARBAKIR (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından çalışanlarının katılımıyla nevruz kutlaması etkinliği yapıldı.DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, şirket tarafından, DEDAŞ Genel...

DEDAŞ'tan nevruz kutlaması

DİYARBAKIR (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından çalışanlarının katılımıyla nevruz kutlaması etkinliği yapıldı.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, şirket tarafından, DEDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan ve şirket çalışanlarının katılımıyla şirketin Diyarbakır Bölge Müdürlüğü bahçesinde nevruz kutlaması için etkinlik düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, etkinliğe, "8. İletişim Toplantısı" için kentte bulunan Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Ulusal ve Uluslararası Etkinlikler Koordinatörü Lale Yılmaz ile ELDER İletişim Çalışma Grubu üyelerinin de katıldığı ifade edildi.

Karagüzel ile Yılmaz'ın nevruz ateşini birlikte yaktığı dile getirilen açıklamada, şirket çalışanları ile ELDER üyelerinin yakılan ateş etrafında halay çektiği kaydedildi.

ELDER İletişim Çalışma Grubu adına Yılmaz'ın bir konuşma yaptığı belirtilen açıklamada, Yılmaz'ın, Türkiye'de barış ortamının sağlandığı bu günlerde toplantılarının nevruz kutlamasına denk gelmesinin kendilerini memnun ettiği yönündeki ifadesine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber