Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ekim 2017 - 09:28 Yorum: 0

Dedektör köpekler bulmasın diye esrarı isota sarmış

Adana'da bir otomobilin bagajında, dedektör köpeklerin koku alamaması için isot biber ve tereyağına sarılmış 35 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Dedektör köpekler bulmasın diye esrarı isota sarmış

Adana'da bir otomobilin bagajında, dedektör köpeklerin koku alamaması için isot biber ve tereyağına sarılmış 35 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucunun bulunduğu otomobilin sürücüsü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezindeki bir bulvarda uygulama yapan narkotik ekipleri plakası belirtilmeyen bir otomobilin sürücüsünden şüphelenerek otomobili durdurdu. Otomobil sürücüsü polislere Osmaniye'de bir düğünden geldiğini belirtti ancak sürücünün hal ve hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, dedektör köpek "Coco" ile otomobilde arama yaptı. Aramada, dedektör köpeklerin koku almaması için isot ve tereyağına sarılarak paketlenmiş 35 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı emniyetteki ifadesinde "Beni yaktılar, kandırdılar" sözleriyle uyuşturucu maddeleri taşıdığını kabul etti. Zanlı daha sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber