Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Aralık 2017 - 11:03 Yorum: 0

DeFacto Sırbistan’daki ilk mağazasını açtı

DeFacto, Sırbistan'daki ilk mağazasını başkent Belgrad'a açtığını duyurdu.

DeFacto Sırbistan’daki ilk mağazasını açtı

DeFacto, Sırbistan'daki ilk mağazasını başkent Belgrad'a açtığını duyurdu. Böylelikle şirket yurt dışında hizmet verdiği mağaza sayısını 129'a çıkardı.

Ulaşılabilir moda da dünya markası olma vizyonuyla faaliyet gösteren DeFacto, 2017 yılı başından bu yana hizmet verdiği; Filistin, Lübnan, Kırgızistan, Cezayir ve Bosna Hersek'in bulunduğu ülkeler arasına, Belgrad'daki ilk mağazasını açarak Sırbistan'ı da ekledi. Şirket açıklamasına göre DeFacto, Belgrad'da bulunan Capitol Park'taki 1.325 metrekarelik alanda kurulan mağazasında geniş ürün yelpazesine sahip koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

"Globalde güçlenmeye devam ediyoruz"

Global odaklı büyüme stratejileri kapsamında yeni yatırım yaptıkları ülkelere Sırbistan'ı da eklediklerini belirten DeFacto CEO'su İhsan Ateş, şirketin Türkiye'de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Sırbistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: "Balkan yarımadasının yükselen ekonomisi Sırbistan, perakende tekstil sektörü için son derece önemli ve gelişmekte olan bir pazar. DeFacto olarak biz de ilk mağazamızı açarak girdiğimiz bu pazarda yatırımlarımıza hızla devam edeceğiz. Büyüme trendimizi devam ettirirken, 2017'de yeni mağazalar hizmete sunduğumuz ülkeler arasına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber