Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Define için canlarından oluyorlardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, gece define ararken hazırladıkları patlayıcının patlaması sonucu 3 kişi yaralandı.

Define için canlarından oluyorlardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, gece define ararken hazırladıkları patlayıcının patlaması sonucu 3 kişi yaralandı. Kendi imkanlarıyla hastaneye gelen üç yaralı, İzmir ve Antalya'daki hastanelere sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Gökçeovacık Mahallesi ormanlık alanda define aradığı iddia edilen Fatih C. (32), İsmail G. (40) ve Serhat Ö. (41), kayaları kırmak için patlayıcı hazırladı. Hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu vücutlarının birçok yerinde yanıklar oluşan 3 arkadaş, kazı yapmak için gittikleri otomobil ile Fethiye Devlet Hastanesi'nde geldi.

Vücutlarında ikinci derece yanık oluşan Fatih C. ve Serhat Ö. ilk müdahalenin ardından İzmir'e, İsmial G. ise Antalya'ya sevk edildi.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından patlamanın gerçekleştiği alanda bomba imha ekipleri ile başka patlayıcı olma ihtimaline karşı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber