Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ağustos 2018 - 16:06 Yorum: 0

Dekorasyonun Vazgeçilmezi Kırlentler

Evinize huzurlu ve konforlu bir atmosfer kazandırmak için dekorasyonunuzda bazı aksesuarlara mutlaka yer vermeniz gerekir.

Dekorasyonun Vazgeçilmezi Kırlentler

Bu aksesuarlar arasında en fazla ön plana çıkan modelleridir. Bu ürünlerde en çok tercih edilen ise Barine Home tasarımları oluyor. 40 x 40 cm ve 30 x 50 cm ebat seçenekleri de sunan bu dizaynlar baskılı ya da dokuma olarak tercih edilebiliyor.

Yaşam alanlarının çok daha konforlu ve şık bir görünüme kavuşmasını sağlayan kırlent modellerinde bu markanın ürünleri özel elyaf dolgulu iç yastığı ile birlikte ulaştırılıyor. Dolayısıyla iç malzemesini ayrıca tedarik etmeye gerek olmuyor. Her türlü dekorasyon stiline uygun dizaynlar hazırlıyor olmaları da bu markanın tercihlerin odak noktası olmasını sağlıyor.

Yıkanabilen Kırlent Kılıfları Büyük Kolaylık Yaratacak!

Bu arada tasarımlar yıkanabilme özelliğine de sahip ve bu yönüyle de kullanışlı bir form sunuyor. Ev hediyesi olarak da sıklıkla tercih edilen bu tasarımların özel dizaynları ile göz alıcı bir şıklık sunduğundan da söz etmek lazım. Modellere göz atmak isteyenler adresine tıklayabilir.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber