Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:08 Yorum: 0

Dekoratif şekerlikler çay saatlerini renklendirecek

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, minik dokunuşlarla evleri güzelleştiren etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

Dekoratif şekerlikler çay saatlerini renklendirecek

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, minik dokunuşlarla evleri güzelleştiren etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 8 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek Şekerlik Tasarımı Atölyesi ile kadınlar, cam objeleri süsleyerek birbirinden şık şekerlikler yapacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün bu haftaki etkinlik rehberinde Şekerlik Tasarımı Atölyesi var. 8 Ekim Cumartesi günü 15.00 - 18.00 saatlerinde düzenlenecek etkinlik, kadınlara dekoratif şekerlik yapımının inceliklerini öğretecek.

Atölye sayesinde cam boyalar ve çeşitli süsleme malzemeleriyle dekoratif hale getirilecek cam objeler, evleri süsleyecek birbirinden güzel şekerliklere dönüşecek. Kadınların sosyalleşeceği ve hünerlerini konuşturacağı etkinlik tüm katılımcılara ücretsiz.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber