Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Delican’dan Musul operasyonu değerlendirmesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Musul operasyonuna hak vermemek, bu kanlı ve sinsi oyunu sineye çekmek, teröre geçit vermek olur" dedi.

Delican’dan Musul operasyonu değerlendirmesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Musul operasyonuna hak vermemek, bu kanlı ve sinsi oyunu sineye çekmek, teröre geçit vermek olur" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Musul operasyonunu değerlendirdi. Başkan Delican, "Musul operasyonuna hak vermemek, bu kanlı ve sinsi oyunu sineye çekmek, teröre geçit vermek olur. Takke düşmüş kel görünmüştür. Terörün ülkemize kolaylıkla sızdığı, tüm mühimmatlarını depoladığı bu bölgedeki hesapçı başları, 2003 yılından bu yana sürdürdükleri sinsi ve kanlı çıkar politikalarının sonuna gelecektir. Cumhurbaşkanımızı ve operasyon kararını desteklememek; birilerinin ülkemizi bölmek, tehditlerle güdümünde tutmak oyununa alet olmaktan başka bir şey değildir. Musul operasyonu ile ilgili çekince taşımak yahut olumsuz düşünmek, göz göre göre ateş çemberinin içinde kalmayı kabul etmektir. Terörün yatağı haline getirilen ve ucundan kan damlayan maşalarını sınırımız olan Suriye ve Irak'ta konuşlandıranların bu hesabı, yüzlerce masum insanımızın canına mal oldu" diye konuştu.

"Teröre geçit mi vereceğiz?"

"Teröristle iş tutanlara boyun mu eğeceğiz?" diyen Delican, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Teröre geçit mi vereceğiz? "PKK bir terör örgütüdür" diyenlerin; uzantısı olan PYD/YPG'ye İŞİD'le mücadele etsin diye silah vermesini nasıl açıklayalım? 17 Aralık sürecini yaşattıkları tezgaha, 15 Temmuz akşamı giriştikleri darbeye sessiz kalmamızı bekliyorlarsa avuçlarını yalayacaklar. Cumhurbaşkanımız, kararında ve yaklaşımlarında öngörüsünü yine ortaya koymuş ve mazlum komşularıyla birlikte; kendi milletini, vatanını korumanın operasyonu için düğmeye basmıştır. Aksini düşünenler, başka emelleri olanlardır."

"Biz susacağız öyle mi?"

Delican, Türk milletinin artık bu oyunlara pabuç bırakmayacağını belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: "Besledikleri terör örgütleri, ülkemizi kan gölüne çevirecek, darbe girişiminde bulunacak ve biz susacağız öyle mi? 15 Temmuz'da bunu deneyenler cevabını her şeyden önce misliyle milletimizden aldı. Kumpaslar ortasında bırakıldığımızı gören ve buna geçit vermeyeceğimizi tanka tüfeğe göğsünü siper ederek gösteren milletimiz nelere kadir olabileceğini gösterdi. Yine gösterir. Adı, DAEŞ, YPG ya da FETÖ olsun, terörü ve işgali bertaraf edecek tedbirleri almaya devam edeceğiz. Elbette bundan sonraki mücadelemizde de aynı kararlılıkta olacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber