Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 19 Ocak 2018 - 16:53 Yorum: 0

Deliha 2 Adanalılar ile buluşacak

"Deliha 2" filminin Adana'daki oyunculu gösterimi Optimum AVM'de yapılacak.

Deliha 2 Adanalılar ile buluşacak

"Deliha 2" filminin Adana'daki oyunculu gösterimi Optimum AVM'de yapılacak.

22 Ocak Pazartesi günü, saat 18.45" te Avşar Sinemasında gerçekleşecek olan özel gösterime, filmin senaristi, yönetmeni ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan Gupse Özay ve kadroda yer alan birbirinden ünlü isimler katılacak.

Bol kahkaha vaat eden Deliha 2 filmini izlemeye gelen Adanalı sinemaseverler aynı zamanda beyaz perde ve televizyondan aşina oldukları ünlü isimleri yakından görme, onlarla sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı da bulacak.

Filmin konusu

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli başına yeni dertler açıyor. İlk filminde aşkın peşinden koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

Deliha ve Görümce filmlerinin senaryosuna imza atan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay'ın sıcak karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle bir kez daha izleyiciyi kahkahaya boğacak film, aynı zamanda Özay'ın ilk yönetmenlik deneyimi olacak.

Deliha 2 Adanalılar ile buluşacak

Deliha 2 Adanalılar ile buluşacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber