Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2016 - 13:18 Yorum: 0

Demba Ba: "İleride buraya tekrar gelebilirim"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba, "Türkiye'de çok seviliyorum. Belli olmaz, belki ileride buraya tekrar gelebilirim" dedi.

Demba Ba: 'İleride buraya tekrar gelebilirim'

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba, "Türkiye'de çok seviliyorum. Belli olmaz, belki ileride buraya tekrar gelebilirim" dedi.

Türkiye'de bulunan Demba Ba, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Mart-Nisan gibi sahalara döneceğini belirten Senegalli oyuncu, "Güçlü bir karakterim var. Hızlı bir şekilde sahalara dönmek istiyorum. Sow ve Niang bana Beşiktaş'ı anlatmıştı. Türkiye'deki futbola ilgim artmıştı. Ben zaten Beşiktaş'ı daha önceden seviyordum. Türkiye'de çok seviliyorum. Belli olmaz, belki ileride buraya tekrar gelebilirim. Beşiktaş formasıyla oynadığım ilk maçım benim için çok özeldi. Adıma yapılan besteyi ilk duyduğumda çok hoşuma gitti. Beşiktaş sezon başından beri çok iyi işler yapıyor. Avrupa'da henüz maç kaybetmeyen iki takımdan biri. Beşiktaş her zamanki gibi oynarsa Benfica maçında sorun çıkmaz. Oğuzhan çok farklı bir oyuncu. Gökhan Töre mükemmel bir oyuncu. Atiba da çok iyi oynuyor" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki Demba Ba, 2015 temmuz ayında Beşiktaş'tan Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olmuş ve geçtiğimiz temmuz ayında Shangai Sipg ile oynanan maçta ayağı kırılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber