Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:45 Yorum: 0

Demirci ve Uludağ Brezilya’dan döndü

Genel Maden İşçileri Sendikası'nın (GMİS) da üye olduğu ve 143 ülkede 700 sendikadan 50 milyon üyeye sahip Dünya Küresel Endüstri Sendikalar Birliği'nin...

Demirci ve Uludağ Brezilya’dan döndü

Genel Maden İşçileri Sendikası'nın (GMİS) da üye olduğu ve 143 ülkede 700 sendikadan 50 milyon üyeye sahip Dünya Küresel Endüstri Sendikalar Birliği'nin (IndustriALL Global Union) 2. Olağan Genel Kurulu, 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yapıldı.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ'ın katıldığı IndustriALL Global Union Genel Kurulu'nda Türk sendikacı Kemal Özkan Genel Sekreter Yardımcılığı'na seçildi.

Avrupa Endüstri Sendikaları Birliği'nin (IndustriALL Europe) Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Kemal Özkan'ın bu kez Dünya Küresel Sendikalar Birliği'nin üç genel sekreter yardımcısından biri olarak seçilmesi sevinçle karşılandı.

100'ü aşkın ülkeden, 700 sendikadan 1500 delegenin katıldığı kongrede Türkiye'yi TÜRK-İŞ, Hak-İş ve DİSK Konfederasyonları adına 19 delege temsil etti,

Türk-İş'e bağlı TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şahin, 60 kişilik Yönetim Kurulu'na seçildi.

Demirci ve Uludağ Brezilya’dan döndü

Demirci ve Uludağ Brezilya’dan döndü

Demirci ve Uludağ Brezilya’dan döndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber