Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 23:33 Yorum: 0

Demirci’de ÇOGEP projesi çocukları sevindirecek

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hayata geçirilecek...

Demirci’de ÇOGEP projesi çocukları sevindirecek

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hayata geçirilecek olan "Elimden Tutar Mısın?" projesi, Demirci ilçesindeki çocukları sevindirecek.

Demirci Kaymakamlığı ile AB ve Proje Koordinasyon Ofisi koordinesinde hazırlanan ve Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün başvuru sahibi olduğu "ÇOGEP-Elimden Tutar Mısın?" projesi, 12 Mayıs 2016 tarihli Emniyet Genel Müdürlüğü Proje Değerlendirme Kurulu onayı ile kabul edilerek, 302 bin 210 TL hibe almaya hak kazandı. Demirci Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu'nun ortağı olduğu proje kapsamında Demircili çocuklar sosyal, kültürel ve eğitsel açıdan desteklenecekler. Proje dahilinde 3 gezi, 5 kurs, 2 zenginleştirilmiş kütüphane yapılacak, ayrıca eğitsel destekler sağlanacak. 2016 yılının Haziran-Aralık aylarında sürdürülecek olan proje sayesinde Demircili çocuklar İzmir, Eskişehir ve Bursa'da düzenlenecek gezilerde ve model uçak, bağlama, ebru, güvenli bisiklet kullanımı gibi çeşitli kurslarda kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Çocukların bireysel ihtiyaçları karşılanarak, Demirci ilçesinde belirlenen Atatürk ve 75. Yıl Okullarında da zenginleştirilmiş kütüphane yapılacak.

Projenin faaliyetleri 13 Ekim 2016 Perşembe günü yapılacak olan İzmir gezisi ile başlayacak. Sabah saat 07.30'da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda yapılacak kahvaltının ardından 40 kişilik öğrenci kafilesinin İzmir yolculuğu başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber