Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 21:43 Yorum: 0

Demirci'de Dünya Kadınlar Günü etkinliği

MANİSA (AA) - Demirci Belediyesince Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eğlence düzenlendi.Demirci Belediyesi Kültür Sarayı'nda yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte, Cumhuriyet İlköğretim...

Demirci'de Dünya Kadınlar Günü etkinliği

MANİSA (AA) - Demirci Belediyesince Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eğlence düzenlendi.

Demirci Belediyesi Kültür Sarayı'nda yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri. yöresel halk oyunları gösterisi sundu, çekiliş düzenlendi, Grup Nazenin konser verdi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, kadınların saygının en yükseğine layık olduğunu belirterek, "Kadınlara sadece bir gün değil, yılın her günü saygı ve sevgi içerisinde hayat sunabilmek önemlidir. Kadının olmadığı dünyada erkekler mutlu olamayacağı gibi, erkeğin olmadığı dünyada da kadınlar mutlu olamaz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber