Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Demirci'de gıda yardımı

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası, 710 aileye gıda yardımı yaptı

Demirci'de gıda yardımı

MANİSA (AA) - Demirci Ticaret ve Sanayi Odası, Ramazan ayı sebebi ile 710 aileye gıda yardımı yaptı.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Akkılıç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Demirci Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile açılan gıda ihalesi ile Ramazan ayında 710 aileye gıda paketi yardımı yapıldığı bilgisini verdi.

Yaklaşık 35 bin liraya mal olan gıda yardımlarının paketlenerek yönetim kurulu üyeleri tarafından daha önce tespit edilen yardıma muhtaç ailelere ulaştılmaya başlandığını belirten Akkılıç, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve odamız tarafından her yıl yapılan gıda yardımını bu yıl arttırdık. Mahalle muhtarlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizden mahallelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ettirdik. Ramazan ayı olması dolayısı ile 17 çeşit mutfak ürünün bulunduğu paketlerimizi yönetim kurulu üyelerimiz vasıtası ile dağıtımlarını yapmaya başladık" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber