Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Demirci’nin mahallelerinde yollar yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yolların kalitesini arttırmak amacıyla başlattığı asfaltlama, yama, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Demirci’nin mahallelerinde yollar yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yolların kalitesini arttırmak amacıyla başlattığı asfaltlama, yama, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri Demirci ilçesine bağlı İsmailler-Ahatlar-Demirciler-Köylüce-Üşümüş-Taşokçular grup yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Demirci ilçesindeki tüm mahallelerin yollarında çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı İsmailler-Ahatlar-Demirciler-Köylüce-Üşümüş-Taşokçular grup yolunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, grup yolunda bozulan ve aşınan yollarda yama ve bakım yaparken, çalışma vatandaşların da takdirini topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde yollarda kalite ve güveni arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Demirci’nin mahallelerinde yollar yenileniyor

Demirci’nin mahallelerinde yollar yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber