Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 11 Ekim 2018 - 12:23 Yorum: 0

Demirkol öğrencilerle bir araya geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye bünyesinde çeşitli sınavlara çalışan öğrenci ve mezunlara yönelik hizmet veren Haliliye Eğitim ve...

Demirkol öğrencilerle bir araya geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye bünyesinde çeşitli sınavlara çalışan öğrenci ve mezunlara yönelik hizmet veren Haliliye Eğitim ve Gençlik Merkezindeki ders çalışma salonları ve kütüphaneleri ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Demirkol, Sırrın Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda bulunan Haliliye Belediyesi Gençlik Merkezindeki ders çalışma salonları ve kütüphaneleri ziyaret etti. Demirkol, çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Öğrencilerle dersleri ve hedefleriyle ilgili görüşen Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve gençlerin eğitimi için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Demirkol açıklamasının devamında, "Eğitim öğretim yılı bilindiği üzere başlamıştır ama bizim Haliliye Belediyesi olarak eğitim öğretim yılının içerisinde ve yaz ayların tüm eğitim çalışmalarımız devam etmektedir. Bu eğitim çalışmalarımız içerisinde kütüphanelerimiz ve üniversiteye hazırlık kurslarımız sene 365 gün devam etmektedir. Şimdi de Sırrın'da ki gençlik merkezimiz de kütüphanemizde ders çalışan öğrencilerimizle bir araya geldik. Bahçelievler'deki gençlik merkezimizde de eğitim çalışmalarımız devam etmekte ve kütüphanelerimiz gece saat 24.00'a kadar açıktır. Şimdi görüldüğü gibi ortaokul öğrencileri de burada, üniversite hazırlık öğrencileri de çalışmalarını devam ettirmekte ayrıca kamu personelleri sınavlarına çalışan arkadaşlarımızda burada ders çalışmaktadır. Haliliye'de eğitim yaz boyunca kış boyunca sene 365 gün devam etmektedir. Bu gençler bizim geleceğimiz, gençler bizler için çok çok kıymetli onların eğitimi için, spor çalışmaları için, milli ve manevi değerleri öğrenmeleri için, bilgi çağında en iyi şekilde yetişmeleri için gerekli çalışmaları yapmaktayız ve çalışmalarımız sürekli devam etmektedir" diye konuştu.

Demirkol ayrıca, Sırırın Mahallesi'nde bulunan Gençlik Merkezinin yanı sıra Mimar Sinan Mahallesi 119'uncu Sokakta bulunan Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezindeki ders çalışma salonları ve kütüphaneleri bulunduğunu ve kurs hizmetlerinin verildiğini belirtti. Gençlere derslerinde başarılar dileyen Demirkol, eğitim merkezindeki kütüphanelerin gece 24.00'a kadar ve cumartesi ile pazar günleri de açık olduğunu hatırlatarak, merkezden ayrıldı.

Demirkol öğrencilerle bir araya geldi

Demirkol öğrencilerle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber