Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Yerel 07 Aralık 2019 - 14:08 Yorum: 0

Demirtaş: “Hep birlikte sorunları çözeceğiz"

"Hizmet İçin İlkadım" toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,...

Demirtaş: “Hep birlikte sorunları çözeceğiz'

"Hizmet İçin İlkadım" toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların yerinde çözümü için başlattığı "Hizmet İçin İlkadım" toplantılarına Hastanebaşı sakinleriyle buluşarak başladı. Başkan Necattin Demirtaş, burada mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Söz alan vatandaşların ulaşım, eğitim, yol, kentsel dönüşüm sorunları gibi taleplerini alan Başkan Demirtaş, sorunlar ve bu sorunların çözümleri noktasında fikir alışverişinde bulunarak tek tek not aldı.

"TOKİ'lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik"

Mahalle sakinlerinden gelen taleplerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Necattin Demirtaş, "Benim de çocukluk yıllarımın geçtiği bu mahallede 20 yıldır yapılmayı bekleyen ve Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ arasında anlaşma sağlandı. Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu (Anadolu, Zeytinlik, Kadıköy) Mahallelerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Mahallemizin TOKİ ile ilgili sorunlarını rapor halinde sunduk. TOKİ bununla ilgili çalışmaları mahallemizde yürütmektedir. Halkımızın hakları için gerekli müdahaleyi yapacağız. İnşallah yakın bir süreçte bu konuyla ilgili bir takım düzenlemeler ile yaşam kalitesi yüksek yaşanabilir bir ilçede halkımıza hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Hep birlikte sorunları çözeceğiz"

İlkadım'ı üretken belediyecilik anlayışı ile yöneterek ilçenin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına ekip arkadaşları ile mesai saati gözetmeksizin çalışacaklarına vurgu yapan Demirtaş, "Ulaşım, yol ve altyapı gibi talepler konusunda da her zaman sahada varız. Karşılaşılan sorunlara imkanlarımız ölçüsünde hepsine belki yetişebilmemiz mümkün olmuyor ama sizlerle bu diyaloğumuzu artırıp daha sık görüşeceğiz. Borçlu yüklü devir aldığımız bir belediyeyi sıkı mali disiplin uygulayarak inşallah Mayıs ayında hizmet üreten bir belediye haline dönüştüreceğiz. Hep beraber sorunların üstesinden geleceğiz. İlçemizi halkımızla, sizlerle birlikte yöneteceğiz. Bugün burada iletmiş olduğunuz notlarımızı da aldık, bunları imkanlarımız dahilinde çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Demirtaş: “Hep birlikte sorunları çözeceğiz"

Demirtaş: “Hep birlikte sorunları çözeceğiz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber