Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı
Yerel 12 Eylül 2016 - 09:43 Yorum: 0

Demirtaş: “İTO binaları için teklifleri bekliyoruz”

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni hizmet binasına 29 Ekim 2017'de geçmeyi planladıklarını belirterek, "Halen kullandığımız...

Demirtaş: “İTO binaları için teklifleri bekliyoruz”

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni hizmet binasına 29 Ekim 2017'de geçmeyi planladıklarını belirterek, "Halen kullandığımız Pasaport'taki iki binamız boşalacak, bunlar için tekliflere açığız. Özellikle turizm yatırımcılarını bekliyoruz" dedi.

İTO'nun kurulduğu tarihten bu yana her zaman üyelerine en iyi mekanlarda hizmet vermeyi kendisine hedef edindiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1987 yılından itibaren mevcut ana hizmet binasında hizmet verdiklerini söyledi. 1984 yılında yapılan Balkaner İş Hanı'nında 2001 yılından itibaren ek hizmet binası olarak hizmet vermeye başladığını belirten Demirtaş, "Ana hizmet binamız özgün ve nitelikli bir mimariye sahip olmasına karşın Odamız hizmetlerini layıkıyla yerine getirmekte güçlük çekiyor ve hizmetlerimizi fazla çeşitlendiremiyorduk. Ek Hizmet Binamız ise bir işhanı olarak tasarlandığı için ihtiyaçlarımıza gereği gibi cevap vermiyordu" dedi.

"Hedef, yeni hizmet binasını 29 Ekim 2017'de açmak"

İTO'nun devamlı kendini yenileme ve geliştirme felsefesine uygun olarak yeni hizmet binası yapılması kararı alındığını belirten Demirtaş, "Odamız yeni hizmet binasının İzmir'in sahip olduğu mimari yapıya artı zenginlik katması, üyemize daha konforlu bir ortamda hizmet verilmesi ve hizmet çeşitliliği artırılmasını hedefliyoruz. Yeni hizmet binamızda üyeye verilen hizmetin hızlı, konforlu, çağdaş, kaliteli olabilmesine yönelik tasarımlar gerçekleştirilirken, üyelerimizin de kullanabileceği 500 kişiye yaklaşan çok amaçlı ana salon oluşturduk, ikili görüşme alanları, restoran, kafeterya, sergi salonu, eğitim sınıfları, kiralık katlar yer alacak" dedi. Odaya ait 1. Kordon'daki iş merkezinin yıkılmasının ardından zemin iyileştirme ve iksa çalışmalarına başlanan yeni hizmet binası inşaatında temel atma aşamasına gelindiğini belirten Demirtaş, "Hedefimiz 29 Ekim 2017 tarihinde İzmir Ticaret Odası Yeni Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirmek" diye konuştu.

"Pasaport bölgesi hızla oteller bölgesine dönüşüyor"

Yeni hizmet binasının faaliyet göstermeye başladıktan sonra mevcut binaları da mümkün olduğunca kentin ve üyenin menfaatlerine kullanılmak üzere kiraya vermekistediklerini belirten Demirtaş, bunun için 2017 yılında duyuruya çıkılacağını söyledi. Demirtaş, şöyle konuştu:

"Ana hizmet binamız arsası 572 metrekare büyüklüğünde toplam inşaat alanımız 5.137 metrekaredir. Ek Hizmet Binamız arsası 421 metrekare büyüklüğünde ve toplam inşaat alanımız 3.639 metrekaredir. Binalarımıza ilişkin değerleme ve şartname oluşturma çalışmalarına başladık.Duyuruya 2017 yılında çıkacağız ama istekliler iş merkezi, ofis veya otel kullanımı için kira ile kullanım sürelerine ilişkin tekliflerini hazırlamaya başlayabilirler, bilgi alabilirler. Elbette bu binaları kiralayarak Odamıza gelir elde ederken diğer yandan içimizden geçen ve isteğimiz de bu binaların özellikle turizme kazandırılması. İki binamızın bulunduğu Pasaport Bölgesi hızla bir oteller bölgesine dönüşüyor. Kordon, Pasaport, Konak Meydanı ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı önemli bir turizm destinasyonu oluşturuyor. Bilindiği üzere Odamız Pasaport Limanı Turizm Dönüşüm Projesini gerçekleştirmek ve kaderine terk edilen dalgakıranı kente kazandırmak için uzun süredir uğraş veriyor. Pasaportta oluşan bu konaklama ve gastronomi altyapısına mevcut binalarımızın yeniden değerlendirilmesiyle destek vermek istiyoruz. Özellikle turizm yatırımcılarını bekliyoruz."

Demirtaş: “İTO binaları için teklifleri bekliyoruz”

Demirtaş: “İTO binaları için teklifleri bekliyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber