Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Şubat 2018 - 17:18 Yorum: 0

Demiryolu köprüsü bakıma alında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda yaptığı faaliyetlerden birisi olan GAZİRAY Projesi'nde çalışmalar Mezarlık Kavşağı'ndaki Devlet Demir...

Demiryolu köprüsü bakıma alında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda yaptığı faaliyetlerden birisi olan GAZİRAY Projesi'nde çalışmalar Mezarlık Kavşağı'ndaki Devlet Demir Yolları Köprüsü'nde devam ediyor.

Proje kapsamında yeniden inşa edilen alt ve üstyapı çalışmalarında D-400 yolu üzerinde bulunan Devlet Demir yolları Köprüsü'nün genişletme çalışmaları tamamlanarak, Tüfekçi Yusuf Bulvarı'nda gelişler trafiğe açıldı. Tüfekçi Yusuf Bulvarından gelen araçlar DDY Köprüsü'nden karşı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarına (Mezarlık önündeki bulvar) ve Gazikent ile GATEM'e dönüş yapabilecekler. Diğer yandan, yine Mezarlık Kavşağı'nda bulunan iki petrol arasındaki Devlet Demir Yolları Köprüsü de bakıma alınacak. Bu nedenle bu köprüyü kullanan araç sürücüleri servis yolunu kullanarak geçişleri yapacaklar. Mezarlık Kavşağı'nda yapılacak olan çalışmalardan dolayı vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için trafik işareti ve yönlendirmelere uymaları gerektiği belirtildi.

Uygulamanın 26 Şubat Pazartesi günü saat 24.00'dan itibaren başlayacağı ve 30 gün süreceği açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber