Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Temmuz 2016 - 04:48 Yorum: 0

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Van'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Beşyol Meydanı'nda 12 gündür aralıksız devam eden "Demokrasi Nöbeti"...

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Van'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Beşyol Meydanı'nda 12 gündür aralıksız devam eden "Demokrasi Nöbeti" yoğun güvenlik önleri altında sürüyor.

Alandaki vatandaşlar seslenen AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alanlara sahip çıkılması gerektiği yönündeki sözlerini hatırlattı.

Soğanda, "Sizler bu meydanları sahipsiz bıraktığını an düşman tanklarıyla bu meydanlara inecektir. Onun için uyanık olmamız lazım. Meydanlarda olmamız ve bu meydanları asla terk etmememiz gerekir. Gevşemeyelim çünkü "su uyur düşman uyumaz" demiş atalarımız. Düşman şu anda sinsi planlar yapıyor. Darbenin üzerinden 11 gün geçti diye her şey bitti zannetmeyin. Sizler püskürttünüz siz durdurdunuz bu darbeyi ama emin olun düşman uymuyor. Reis "evinize gidin" demeyinceye kadar Van meydanı boş bırakmayacaktır. Van meydanları düşmanlara bırakmayacaktır. Bizlerin ilerideki 50 yılımız için bu günleri uykusuz geçirmemiz gerekir" diye konuştu.

Alanda kalan vatandaşlar okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve yapılan konuşmalarla sabaha kadar nöbetini sürdürüyor.

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Demokrasi nöbeti 12. gününde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber