Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 31 Temmuz 2016 - 04:53 Yorum: 0

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Muş'ta geniş güvenlik önlemlerinin alındığı demokrasi nöbetinde, 9 yaşındaki kız çocuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri...

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Muş'ta geniş güvenlik önlemlerinin alındığı demokrasi nöbetinde, 9 yaşındaki kız çocuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Muş'ta binlerce vatandaş demokrasi nöbeti için meydanlara akın etti.

İlk olarak belediye meydanında toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepki gösterirken hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Burada ilahi sanatçılarının sahne aldığı demokrasi nöbetinde Hasköy ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki Hayrunnisa Taşkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okuması büyük ilgi gördü.

Ay yıldızlı bayrakların dalgalandırıldığı ve özellikle kadınların ilgi gösterdiği demokrasi nöbetinde yerde uyuyan küçük çocukların üzeri ay yıldızlı bayrakla örtüldü.

Sahnede okuduğu şiiri Cumhurbaşkanı için yazdığını belirten 9 yaşındaki Hayrunnisa Taşkaya, "O şiiri ben Cumhurbaşkanı için yazdım, bizim ülkemizi kurtarmaları için. FETÖ örgütlerine ve diğer çetolara müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Kızının Cumhurbaşkanı için yazdığı şiirinden dolayı gurur duyduğunu ifade eden Cemal Taşkaya da "Kızım bu şiiri Cumhurbaşkanı ve Türk milleti için yazdı. Kızımla ben gurur duyuyorum. Demokrasimize sahip çıkmak için gece gündüz buralarda olacağız. Bugünde yarında öbürgün de meydanlarda olacağız" ifadelerini kullandı.

Yerde uyuyan çocuğunun üzerini ay yıldızlı bayrakla örten Cansu Aksoy, nöbete devam edeceklerini kaydederek şunları söyledi: "Devletimiz için hep beraberiz, kürdüz, kardeşiz. Çocuğumla beraber buradayız. 16 gündür buralardayız. Halen sokakları yalnız bırakmayın deninceye kadar bizde bırakmayacağız, arkanızdayız. Eşimle, çocuklarımla geldim hep beraber sokaklardayız. Sabahlıyoruz, nöbetimize halen devam ediyoruz ve devam edeceğiz."

Genç kızlarla bayrak sallayan ve demokrasi nöbeti tutan Ayşe Cansu da "Tayyip Erdoğan'a kurban, Allah başımızdan ekşitmesin ve Fetullaha da ölüm ölüm ölüm" dedi.

Muş halkının 16 gündür yılmadan demokrasi nöbeti tutuğunu ve Cumhurbaşkanın ikinci bir talimatına kadar alanların terk edilmeyeceğini vurgulayan AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün ise "Muş halkı 16 gündür yılmadan yorulmadan her an sokakları, meydanları dolduruyor. Akşam saat 8 de başlayan direniş gece 2'den sonra sabah 6'ya kadar Muş Valiliği önünde devam ediyor. Cumhurbaşkanımızdan emir, talimat gelemeyene kadar biz bu sokakları terk etmeyeceğiz. 16 gündür buradayız gerekirse 16 ay, 16 yıl daha buradayız. Sokakları hiç kimseye terk etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızdan emir gelinceye kadar kutsal nöbetimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Demokrasi nöbetinde Cumhurbaşkanına yazdığı şiiri okudu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber