Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:08 Yorum: 0

Demokrasi şehitleri dualarla anıldı

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanlar için okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Demokrasi şehitleri dualarla anıldı

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanlar için okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Başkan Tuna,"Vatanımız, bayrağımız, birlik ve beraberliğimiz için mücadele vererek tarih yazan vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Türk Kızılayı'nın 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanlar için düzenlediği Mevlid-i Şerif programına katıldı. Lale Camii'nde gerçekleşen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, hep bir ağızdan dualar edildi. Demokrasi şehitlerini bir kez daha saygı ve rahmetle andıklarını belirten Başkan Tuna, vatandaşların bu hain kalkışma girişimi sonrası gösterdiği birliktelik ve dik duruşuyla tüm dünyaya örnek olduğunun altını çizdi. Başkan Tuna, "Tüm dünya hayretler içerisinde ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha görmüş oldu. Vatanımız, bayrağımız, birlik ve beraberliğimiz için meydanlarda mücadele veren, demokrasi nöbeti tutarak tarih yazan vatandaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

Darbe girişimini engellemek adına gerçekleştirilen mücadelede çok sayıda polis, asker ve sivil vatandaşın şehit ve gazi olduğunu belirten Başkan Tuna, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber