Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ağustos 2017 - 18:03 Yorum: 0

Demokrasi şehitleri için 2. kez ringe çıkacaklar

15 Temmuz darbe kalkışması sırasında şehit ve gazi olan kahramanlar anısına düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma...

Demokrasi şehitleri için 2. kez ringe çıkacaklar

15 Temmuz darbe kalkışması sırasında şehit ve gazi olan kahramanlar anısına düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası'nın 2'incisi düzenleniyor. Turnuvaya 9 farklı ilden yaklaşık 250 sporcu katılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası'na ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Denizli dahil olmak üzere 9 ilden yaklaşık 250 sporcunun katılacağı turnuva 25-26 Ağustos tarihlerinde saat 17.00'de Adalet Parkı'nda bulunan amfi tiyatroda gerçekleştirilecek. Bay-Bayan minikler ve gençler olmak üzere iki kategoride düzenlenecek olan turnuvada sporcular 18 sıklette dereceye girmek için yarışacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verilecek.

Başkan Osman Zolan'dan turnuvaya davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu topraklar için canını veren tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andığını belirterek, böylesine anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ifade etti. Türk milletinin şehitlerini asla unutmayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "15 Temmuz demokrasi şehitlerimize atfen gerçekleştirdiğimiz turnuvamızı ikinci kez düzenliyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diler, tüm vatandaşlarımızı spor müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum" dedi.

Demokrasi şehitleri için 2. kez ringe çıkacaklar

Demokrasi şehitleri için 2. kez ringe çıkacaklar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber