Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 13:03 Yorum: 0

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, terörle mücadele sırasında verilen son şehitler sonrasında yaptığı açıklamasında, "Yeter terör...

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, terörle mücadele sırasında verilen son şehitler sonrasında yaptığı açıklamasında, "Yeter terör bitmeli" dedi.

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Güneydoğuda olan olaylar bitmeli. Ağır bedeller ödeyen milletimiz adeta matem içerisinde" ifadesinde bulundu. "Milletimiz elinden gelen dua ve itikatla yarın şehit gelmesin diye ümitle beklerken peş peşe gelen şehitler. Aynı günde bir kaç olay patlama olurken artık söz bitti" diyen İsmet Özbakkal, "Bu mübarek ramazan bayramı ve kadir gecesi hürmetine Allah'tan dualarımızın kabulünü istiyoruz. Vatan sevgisi imandan gelir diyoruz. Tekbirlerle şehitlerimizi yolcu ediyoruz. Herkesi güvenliğimiz için silkinmeye davet ediyorum. Artık milli birlik içerisinde nefesimizle bu teröristleri boğmalıyız. Güvenlik güçlerimiz güney doğu için özel güçler kurmalı" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Profesyonel terör uzmanları donanımlı teçhizatla mücadele etmeli. Terörün lojistik desteği mutlaka kesilmeli. Yardım edenler en ağır cezaya çarptırılmalı. Utanıyorum Şehidim, Utanıyorum, Yemekten, İçmekten,Senin Annen ağlarken, Gülmekten Utanıyorum! Sanma ki; Unutuyor, Unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. SEN; vatan için bizim için şehit olurken, Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum.Ya Rabbi! Şu anda huzurunda büyük bir ümitle sana el açan, vatanına, milletine hizmet için, vatanına kurban olsun diye eline kına yakılan yiğitlerin, mehmetciklerin, annelerin, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların, akrabaların, komşuların yapmış oldukları duaları kabul eyle, kalplerindeki güzel ve halis istekleri Sen makbul eyle.

Hep birlikte, büyük bir coşkuyla askere uğurladığımız evlatlarımızı, vatanına, milletine bağlı olarak yetişmelerini ve sağ salim olarak yurtlarına dönmelerini nasip eyle...

Askerlerimizin istikballerini parlak, kıyamet gününde yüzlerini ak eyle Ya Rabbi! Halk içinde imanlarıyla itibarlı, millet ve memleketimize faydalı olmalarını müyesser eyle Ya Rabbi!

Ey Rabbimiz! Dinimizi, Kur'an'ımızı, ırzımızı, namusumuzu, iffetimizi, şerefimizi, ordumuzu, yurdumuzu muhafaza eyle. Memleketimize göz diken düşmanlara ve memleketin kötülüğüne çalışanlara fırsat verme Ya Rabbi!

Dinimize yardım edenleri iki cihanda aziz eyle, her türlü hizmetlerinde muvaffak eyle Ya Rabbi! Senin yolundan, Kur'an yolundan, İslam'ın yolundan bizleri ayırma Ya Rabbi!

Bu aziz vatanı korumak, İslam'ın sancağını dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhunu şad eyle Ya Rabbi!...

Bugün burada, canı, gözü gibi büyüttüğü fidan gibi delikanlıları, genç yiğitleri yetiştiren ve gururla, iftiharla, dualarla başı dik, alnı açık, gururla, göğsünü gere gere askere uğurlayan annelerin, babaların, emeği geçenlerin kalplerinden geçen duaları da kabul eyle."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber