Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 08:48 Yorum: 0

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Türkiye'nin 15 Temmuz'dan bu yana geçtiği zor günlerden milli birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirerek...

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Türkiye'nin 15 Temmuz'dan bu yana geçtiği zor günlerden milli birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirerek sıyrılabileceğini söyledi.

Gündeme dair yazılı açıklamada bulunan İsmet Özbakkal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ağalar beyler,Türk milleti ülkemizin bu zor günleri aşması için size ihtiyacı var.Bir el atın, toplumun her kesimi ülkesine sahip çıksın.

Bize bizden fayda gelir.

Bizi bölemezler.

Bizi Bizans oyunlarıyla yani kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyorlar.

Vatanın bütünlüğü için ölmek var dönmek yoktur.

Fırat Kalkanı Harekatı, özellikle Ortadoğu-Suriye-Irak bağlamında uluslararası politikada Türkiye'ye pozisyon güncelleme imkanı verecektir.

Türkiye, devlet olmanın icabını yerine getirmek üzere meşru müdafaa hakkını kullanarak Suriye-Cerablus'a müdahale ediyor.

Milletin paralarıyla alınmış silahı millete doğrultanları affetmeyeceğiz.

Yaşama aşkından vazgeçip yaşatmaya kendilerini adayan, vatan toprağının hamuruna karışan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ne yazık ki ülkenin bütün imkanlarından ve imtiyazlarından yararlanmış olan kişiler tarafından yeniden bir düzen kurulma tehditleriyle karşı karşıya kaldık.

Türkiye Cumhuriyetinin kıymeti herkes tarafından bilinmelidir. Demokrasimizin en uzun günü" diye tabir edebileceğimiz 15 Temmuz'dan bugüne yaklaşık 2 ay geçti. Bu zaman dilimi içinde geçmişimizden getirdiğimiz fikrimiz, inancımız ve vazgeçmediğimiz davamızın gereği olarak, bugün de darbelerin insanlığın, adaletin idamı olduğunu açık yüreklilikle ifade ettik.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde ayrılıkların bir kenara bırakılması gerektiğidir. Bir devlet ve vatan meselesi olarak gördüğümüz bu noktada, seçilmiş hükumetimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini tahkim etmek mecburiyetindeyiz.

Milletimizin çektiği sıkıntıların çok olduğu bu vakitte Rabbimiz askerde vatani görevini yapmakta olan, polislik mesleğini yerine getirerek vatanın birliğini ve bütünlüğünü koruyan tüm Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber