Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Demre'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ANTALYA (AA) - Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi işbirliğiyle Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda başarı gösteren öğrencilere ödül verildi.TEOG Sınavı'nda 5...

Demre'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ANTALYA (AA) - Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi işbirliğiyle Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda başarı gösteren öğrencilere ödül verildi.

TEOG Sınavı'nda 5 dersten tam puan alarak Demre'yi Antalya ilçeleri arasında üçüncü sıraya taşıyan 248 öğrenci ve 60 öğretmene başarı belgesi ve kitap hediye edildi.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Antalya ilçeleri arasında eğitim alanında elde edilen başarının kendisini gururlandırdığını söyledi. Öğrencilerin gösterdiği başarı sayesinde her ortamda dik yürüdüklerini  belirten Karaman, "Sizin başarılarınızla ilçemizin adı daha güzel anılıyor. Sizden sonra gelecek kardeşlerinize de örnek oluyorsunuz" dedi.

Düzenlenen programa İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber