Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 21 Ağustos 2018 - 14:48 Yorum: 0

Denayer, Olympique Lyon’da

Galatasaray'da 2 sezon kiralık olarak forma giyen Manchester City'li futbolcu Jason Denayer, Fransız ekiplerinden Olympique Lyon'a 10 milyon Euro karşılığında...

Denayer, Olympique Lyon’da

Galatasaray'da 2 sezon kiralık olarak forma giyen Manchester City'li futbolcu Jason Denayer, Fransız ekiplerinden Olympique Lyon'a 10 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

İngiltere Premier ekiplerinden Manchester City'e 2013 yılında transfer olan ancak takımda çok fazla forma şansı bulamayan Belçikalı stoper Jason Denayer, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon'a, 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Galatasaray'da 2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında kiralık olarak forma giyen Denayer, Fransız ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber