Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ocak 2018 - 15:03 Yorum: 0

Deniz Ceylan’ın eski eşine 7 gün hapis cezası

Samsun'da boşandığı eski eşinden ölüm tehdidi aldığını iddia ederek sosyal medya üzerinden yardım istemesiyle Türkiye gündemine giren Deniz Ceylan'ın...

Deniz Ceylan’ın eski eşine 7 gün hapis cezası

Samsun'da boşandığı eski eşinden ölüm tehdidi aldığını iddia ederek sosyal medya üzerinden yardım istemesiyle Türkiye gündemine giren Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu'na açtığı "koruma tedbirinin ihlali" davasında karar verildi. Mahkeme Lazoğlu'na 7 gün hapis cezası verdi.

Samsun'da 1,5 ay evli kaldığı kocasından boşanan ama ölüm tehditleri aldığını iddia ederek sosyal medyadan yardım çağrısında bulunarak evden dışarı çıkamadığını ileri süren 36 yaşındaki Deniz Ceylan, Türkiye gündeminde yer almıştı. Deniz Ceylan ve boşandığı eşi İlker Lazoğlu arasındaki "koruma tedbirinin ihlali" davası 1. Aile Mahkemesinde görüldü. Dava öncesi Samsun Adliyesi önüne gelen Deniz Ceylan ile birlikte bir grup kadın burada basın açıklaması yaptığı sırada İlker Lazoğlu da gelince gerginlik yaşandı.

Mahkeme sonrasında açıklamalarda bulunan Deniz Ceylan, "Mahkeme tarafından eski eşime 7 gün hapis cezası verildi. Başlangıç için iyi bir gelişme oldu. Karar itiraza açık olsa da başka bir hakimin kararı bozmayacağını zannediyorum. Diğer mahkemelerde de kadın arkadaşlarımla beraber bu yolda yürüyeceğiz. Mahkeme öncesi adliye önünde açıklama yapmak için toplanmıştık. Kendisi saldırganlığını gösterdi. Sanırım yaptığı hatanın farkına varmıştır" dedi.

İlker Lazoğlu'nun ise basın açıklaması sırasında Deniz Ceylan'ın babası ve kız kardeşi tarafından darp edildiğini beyan ederek savcılıkta şikayette bulunduğu öğrenildi.

1. Aile Mahkemesinde görülen davada İlker Lazoğlu'na "son 3 koruma tedbirini ihlal'den 7 gün hapis cezası verildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber