Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 30 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi.

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi.

Şube Müdürü Ali Çiçekli'nin de katılımıyla Bulanık Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğünün konferans salonunda okul müdürleriyle bir araya gelen Deniz Edip, 15 Temmuz darbe girişimine vurgu yapılarak, açığa alınan ve görevden uzaklaştırılan öğretmenler ve yerine ücretli öğretmen atamalarının bugün itibariyle yüzde 80 civarında kapatıldığını söyledi. Kalan açığın okul müdürleri ve müdür yardımcıları tarafından doldurulması gerektiğini dile getiren Edip, "Milli Eğitim Bakanlığınca çok yakın zamanda yapılacak atamalarla açığımızın tamamen kapatılması hedeflenmektedir" dedi.

Kılık kıyafet yönetmeliğine de değinen Edip, 657 Devlet Memurları Kılık Kıyafet Yönetmeliğinin halen yürürlükte olduğunu ve tüm öğretmen ve memurların bu yönetmelik çerçevesinde görevlerine devamlarının sağlanması gerektiğini hatırlattı. Şube müdürleri ve memur görev dağılımlarının paylaşılarak, okul web siteleri, e-okul ve MEBBİS güncellemelerinin yapılmasını isteyen Edip, öğretmenlerin ders saat giriş ve çıkışlarının kontrollü olarak sağlanması ve gerekli tedbirlerin alınması, evrak teslimlerinde zimmet defterlerinin kullanılması, taşıma merkezi okulların geçen yılki uygulamaların devam ettiğini kaydetti.

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

Deniz Edip, okul müdürleriyle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber