Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 30 Mart 2019 - 15:53 Yorum: 0

Deniz Köken: "90 günlük maratonun hasat zamanı"

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, seçime saatler kala Sevgi Yürüyüşü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Deniz Köken: '90 günlük maratonun hasat zamanı'

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, seçime saatler kala Sevgi Yürüyüşü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köken, "90 günlük maratonun bugün son günü. Yarın inşallah hasat zamanı. Yarın için herkesin sandığa gitmesini temenni ediyorum" dedi.

Yaklaşık 90 günden bu yana seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Sevgi Yürüyüşü'nde Eyüpsultanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Köken'e AK Parti meclis üye adayları ve çok sayıda vatandaş da eşik etti. Ramı Bir Nefes Parkından başlayan "Sevgi Yürüyüşü'nde Deniz Köken, vatandaşları selamlayarak sorunlarını dinledi.

"90 günlük maratonun hasat zamanı"

90 günlük çalışmalarının sonuna geldiğini söyleyen Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, "90 günlük maratonun bugün son günü yarın inşallah hasat zamanı çalışmamızın. Önce Rabbimden niyaz ediyorum. Hayırlısıyla vatandaşlarımızdan yarın için herkesin sandığa gitmesini temenni ediyorum. Yoğun bir 90 gün geçirdik. Hedefimizde sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaktık. Hedefimize ulaşmaya çalıştık. Çalamadığımız kapılar varsa seçimden sonra çalacağız. Herkes bizim dostumuz, kardeşimiz. Biz Eyüpsultan için varız. Eyüpsultan'da yaşayan 400 bin vatandaşımızın 5 yıllık hizmetine talibiz" ifadelerini kullandı.

Deniz Köken: "90 günlük maratonun hasat zamanı"

Deniz Köken: "90 günlük maratonun hasat zamanı"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber