Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mayıs 2018 - 12:43 Yorum: 0

Deniz manzarası izlemek isterken hayatının şokunu yaşadı

Bodrum'da yaşanan trafik kazasında bir kamyonet denize uçtu. Kazada 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsünün seyir tepesinde manzara izlemek için aracını...

Deniz manzarası izlemek isterken hayatının şokunu yaşadı

Bodrum'da yaşanan trafik kazasında bir kamyonet denize uçtu. Kazada 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsünün seyir tepesinde manzara izlemek için aracını park ederken denize uçtuğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde Milas'tan Bodrum'a gelen 48 VP 978 plakalı kapalı kasa kamyonet, Güvercinlik Seyirtepe mevkisinde denize uçtu. Sürücü Vahap Özadenç deniz manzarası izlemek için kamyoneti park etmek isterken kontrolü kaybedip yaklaşık 50 metre yükseklikten denize düştü.

Kazada sürücü Vahap Özadenç ile araçta yolcu olarak bulunan Fatma Suvorina hafif şekilde yaralandı. Araçtan kendi imkanları ile çıkan yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk kontrollerinin ardından, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen yaralılar taburcu edildi.

Denize uçan araç ise vinç yardımıyla denizden çıkarıldı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber