Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Gönülalçak Mersin'de

Gönülalçak: "Bölgedeki olası tüm problemleri dikkate alarak insanların yaşamını kolaylaştıracak çözümler üreteceğiz"

Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Gönülalçak Mersin'de

MERSİN (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Mehmet Mehdi Gönülalçak, Mersin'de olası tüm problemleri de dikkate alarak insanların yaşamını kolaylaştıracak çözümler üreteceklerini belirtti.

Gönülalçak, Erdemli ilçesindeki balıkçı barınağında incelemelerde bulunduktan sonra Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın'dan bilgi aldı.

İncelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Gönülalçak, barınakla ilgili tespit ettikleri eksiklikleri ve sorunları en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Erdemli ilçesine çok önem verdiğini belirten Gönülalçak, "Bölgedeki olası tüm problemleri dikkate alarak insanların yaşamını kolaylaştıracak çözümler üreteceğiz. Tabi sorunları eğer yerinde göremezseniz çözüm bulamazsınız. Biz de problemleri yerinde tespit için geldik" diye konuştu.

Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın da barınakta proje tadilatı yapılarak barınak girişinin düzenlenmesi, parmak iskelenin yapılması ve barınağın dalgalardan korunması konusunda bakanlığa müracaatlarının bulunulduğunu anımsattı.

İncelemelerde Gönülalçak'a Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özen ve Ulaştırma Bölge Müdürü Naci Serter de eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber