Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Eylül 2016 - 14:18 Yorum: 0

Denizde boğulan amca ve yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'da serinlemek için girdiği denizde boğulan amca ve iki yeğeni memleketleri Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Denizde boğulan amca ve yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'da serinlemek için girdiği denizde boğulan amca ve iki yeğeni memleketleri Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas'tan bir iş ihalesi için yakınlarıyla birlikte 2 gün önce Samsun'a giden 35 yaşındaki İlyas Dağlar işlerini bitirdikten sonra serinlemek için denize girdi. Bir süre denizde kalan İlyas Dağlar denizden çıktığı sırada yeğenleri Sefa Dağlar (14) ile Muhammet Raşit Dağlar'ın akıntıya kapıldığını ve ortadan kaybolduğunu fark etti. Yeğenlerini kurtarmak için denize giren İlyas Dağlar da akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan amca ve yeğenleri kaldırıldıkları Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Amca ve yeğenlerin cenazeleri otopsinin ardından memleketleri Sivas'a gönderildi. Ulu Cami'ye getirilen amca ve iki kuzenin cenazesi yan yana musalla taşına kondu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayda hayatını kaybeden Sefa Dağlar'ın lise ikinci, Muhammet Raşit Dağlar'ın ise lise dördüncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Talihsiz amca ile yeğenlerinden geriye Samsun'a gitmeden önce birlikte çektirdikleri ve sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber