Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 04 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Denizde kaybolan 16 yaşındaki genç ölü olarak bulundu

Kocaeli'de denize giren bir kişi, bir anda suyun içerisinde kayboldu. Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından gencin cansız bedeni vatandaşlar tarafından...

Denizde kaybolan 16 yaşındaki genç ölü olarak bulundu

Kocaeli'de denize giren bir kişi, bir anda suyun içerisinde kayboldu. Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından gencin cansız bedeni vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı.

Olay Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke sahilinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, 16 yaşındaki Osman Esen, denize girmek amacıyla tek başına sahile geldi. Eşyalarını kıyıda bırakarak denize giren Esen, bir süre sonra gözden kayboldu. Gencin gözden kaybolduğunu fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek, suyun içerisinde Osman Esen'i aramaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlar suyun dibinde buldu

Hızla olay yerine gelen İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi dalış yapmak için hazırlandığı sırada, deniz gözlükleri ile suyun dibini tarayan vatandaşlar Osman Esen'in cansız bedenini buldu. İp yardımı ile suyun dibinden çekilen gencin cansız bedeni, vatandaşlar tarafından karaya çıkartılarak 112 Acil Sağlık ekibine teslim edildi. Aşırı su yuttuğu ve nefes almadığı belirlenen 16 yaşındaki Osman Esen'e ilk müdahale kıyıda yapıldı. Gencin kıyıda müdahalelere cevap vermemesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi, Osman Esen'i ambulans ile yakındaki bir hastaneye götürdü. Sudan çıkarılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber