Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Ağustos 2014 - 19:08 Yorum: 0

Denizde kaybolan genç, havadan ve su altından aranıyor

Ailesiyle tatile geldiği Mersin'de serinlemek için denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan genci bulmak için havadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlatıldı

Denizde kaybolan genç, havadan ve su altından aranıyor

MERSİN (AA) - Erdemli ilçesinde serinlemek için denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan genci bulmak için havadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’den eşi ve yakınlarıyla Mersin'e tatile gelen halı dokuma ustası Orhan Akpınar (27), 22 Ağustos Cuma günü saat 17:30 sıralarında Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi Mahallesi'nde denize girdi.

Üzerinde bulunduğu deniz yatağıyla suda açılan Akpınar, bir süre sonra gözden kayboldu. Eşinin denizden çıkmadığını fark eden Süheyla Akpınar (25), durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine gelen Akdeniz Sahil Güvenlik Komutanlığına ve Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, havadan helikopterle denizden de özel su altı timlerle arama kurtarma çalışması başlattı.

Ekiplerin çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen Akpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin çok iyi yüzme bilmediğini belirterek "Önceki gün akşam üzeri eşimle birlikte denize girdik. Eşim deniz yatağıyla biraz açıldı. Daha sonra kendisini göremedik. Denize düştüğünü iki kişi görmüş ama kurtaramamışlar. Eşim çok fazla yüzme bilmiyor ancak kendini kurtaracak kadar biliyor. Nasıl olduğunu anlayamadık. Eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Evli ve 1 kız çocuk babası olduğu öğrenilen kayıp genci bulmaya yönelik çalışmalarının 72 saat süreyle aralıksız devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber