Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Denize açılan balıkçının kayıp olduğu iddiası

Finike ilçesinde önceki gün teknesiyle denize açılan balıkçının bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığınca arama çalışması başlatıldı

Denize açılan balıkçının kayıp olduğu iddiası

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Finike ilçesinde teknesiyle denize açılan balıkçıdan, 11 Mart akşamından bu yana haber alınamadığı bildirildi.

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 Mart'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bir ihbarda, Ergün Duran isimli balıkçının 11 Mart akşam saatlerinde "Karakuş" adlı teknesiyle avlanmak üzere Finike Limanı'ndan ayrıldığı ve halen dönmediği belirtildi.

Kayıp olduğu bildirilen tekne ve kişiye yönelik arama kurtarma faaliyetleri için üç Sahil Güvenlik botu, bir dalış timi ve bir Sahil Güvenlik helikopteri görevlendirildi. 

Arama çalışmalarında, şu ana kadar tekne ve Ergün Duran'a ilişkin herhangi bir ize rastlanmadığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber