Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Denize düşen kadın, son anda kurtarıldı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dengesini kaybederek denize düşen kadın, son anda kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, Müzeyyen İnceoğlu (36), sahil kenarında cep telefonuyla...

Denize düşen kadın, son anda kurtarıldı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dengesini kaybederek denize düşen kadın, son anda kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Müzeyyen İnceoğlu (36), sahil kenarında cep telefonuyla konuşurken dengesini kaybederek denize düştü. Yüzme bilmediği öğrenilen İnceoğlu, Bandırma Dağcılık Arama Kurtarma Derneği üyeleri tarafından son anda boğulmaktan kurtarıldı.

Denizden çıkarıldıktan sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince kontrolleri yapılan İnceoğlu, Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. İnceoğlu'nun, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bandırma Dağcılık Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Kadri Civan, "Dernek binası önünde oturuyorduk. Bir anda denizden bir kadının bağırış seslerini duyduk ve vatandaşların toplandığını gördük. Zabıtalarla birlikte kadını denizden çıkarttıktan sonra yan yatırarak rahat nefes almasını sağladık" dedi.

ETİKETLER: Bandırma , Balikesir
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber