Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Denize uçan araç sürücüsü kurtardı

Akyaka Mahallesi ile Akbük koyu arasında aracı ile 30-40 metrelik uçurumdan denize uçan bir araç sürücüsü UMKE ve AFAD ekiplerinin koordineli çalışması...

Denize uçan araç sürücüsü kurtardı

Akyaka Mahallesi ile Akbük koyu arasında aracı ile 30-40 metrelik uçurumdan denize uçan bir araç sürücüsü UMKE ve AFAD ekiplerinin koordineli çalışması sonrası istasyon kurularak sürücü kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Akyaka mahallesi ile Akbük koyu arasında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan 30-40 metre aşağıdaki denize uçan araç sürücüsü ile ilgili 112 acil çağrı Merkezi'ne bilgi verildi. Saat 19.26'da ihbarı alan UMKE ekipleri 15 dakika içinde olay yerine ulaştı. Mehmet Yılmaz olduğu öğrenilen yaralı şahıs ile kurulan sesli ve görsel temasın ardından yola çıkarılması için çalışma başlatıldı. Yılmaz'ın yapılan ilk sağlık müdahalesinde kolunda ve belinde yaralanmalar olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri ile yapılan koordineli çalışmada istasyon kurularak yaralı yola taşındı. Kurtarılan hasta 112 ekiplerine teslim edildi.

Denize uçan araç sürücüsü kurtardı

Denize uçan araç sürücüsü kurtardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber