Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:33 Yorum: 0

Denizli Basket'e Sinpaş sponsor oldu

TB2L takımlarından Denizli Basket Spor Külübü, Sinpaş ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Denizli Basket'e Sinpaş sponsor oldu

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) takımlarından Denizli Basket Spor Kulübü'ne Sinpaş sponsor oldu.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve bu yönde takım oluşturan Denizli Basket, isim sponsorluğu için Sinpaş'la bir yıllığına anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün başkan vekili Ender Yörükoğlu, bu sezon iddialı bir ekip oluşturduklarını belirterek, takımın sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Sezon başında Pamukkale Üniversitesi olan kulübün adının Denizli Basket olarak değiştirildiğini hatırlatan Yörükoğlu, bundan sonra ligde Sinpaş Denizli Basket ismiyle mücadele edeceklerini bildirdi.

Sponsorluk anlaşması törenine, Denizli Basket Koordinasyon Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Sinpaş Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Tolga Bıyıklıoğlu, Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber