Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Kasım 2017 - 13:13 Yorum: 0

Denizli Buldan’da silah kaçaklığı operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Denizli (İHA) – Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda, çok sayıda pompalı tüfek ele geçilirken 7 kişi gözaltına...

Denizli Buldan’da silah kaçaklığı operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Denizli (İHA) – Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda, çok sayıda pompalı tüfek ele geçilirken 7 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden 4'ü tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri, silah kaçaklığı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında eş zamanlı olarak ilçe merkezi ve mahallelerinde 30 adrese baskınlar yapılarak, aramalar gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 30 pompalı tüfek ile 10 tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi bulundu.

Ele geçirilen silahlarla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu biten şahıslardan biri serbest bırakılırken, A.Ö, N.O, M.A İ.Ç., H.O, A.Ç 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkemede ifadeleri alınan , A.Ö, N.O, M.A İ.Ç. tutuklanırken, H.O, A.Ç, adlı kişiler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber