Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti
Yerel 05 Eylül 2016 - 21:18 Yorum: 0

Denizli Büyükşehir Halk Günü buluşması 6 Eylül’de

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın her ayın ilk salı günü vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği halk gününün eylül...

Denizli Büyükşehir Halk Günü buluşması 6 Eylül’de

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın her ayın ilk salı günü vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği halk gününün eylül ayı buluşması yarın yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın her ayın ilk salı günü vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmaları devam ediyor. Eylül ayında düzenlenecek Halk Günü buluşması 6 Eylül 2016 Salı günü saat 10.00'da Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yapılacak. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde gerçekleşecek buluşmada tüm ekibi ile birlikte vatandaşları dinleyecek. Halk Günü buluşmalarının eylül ayında da sürdüğünü ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlarımızın istek, sorun, öneri ve şikayetlerini dinlemek, bunlara çözüm üretmek için Büyükşehir Belediyemizde olacağım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber