Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:28 Yorum: 0

Denizli Büyükşehir’den DESKİ’ye araç yatırımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 22 araç için tanıtım töreni...

Denizli Büyükşehir’den DESKİ’ye araç yatırımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 22 araç için tanıtım töreni düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 5 kayar kasa kamyon, 3 fiziki su kayıp kaçak cihazı, 9 vidanjör, 3 kanal görüntüleme aracı ve 2 mobil vinç için tanıtım töreni düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleşen törenle yeni araçları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tanıttı.

Kazandırılan araçların yaklaşık 10.5 milyon TL olduğunu belirten DESKİ Müdürü Mahmut Güngör, araçların özellikleriyle ilgili bir konuşma yaptı.

DESKİ müdürünün ardından konuşan ve 2014 yılından beri büyük hizmetlere devam ettiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yolu kazmadan vatandaşımıza sıkıntı vermeden hizmet etmek için bu cihazlarımızı kullanacağız. Hangi araca vatandaşımızın ihtiyacı varsa o araçla hizmet götürmek için araçlarımızı çeşitlendirdik. Vatandaşlarımıza kalıcı hizmet vermeye çalışıyoruz. Şehrimizin merkezinde ne varsa her yerde aynısı olacak. Kent merkezindeki hizmetleri de katlayacağız. Denizlimizi Türkiye'nin en öndeki şehirleri arasına alacağız. Dünyada örnek gösterilen şehirler arasında olmak için gayret göstereceğiz." Bu hedefle gece gündüz çalışıyoruz. Bugün, yeni kurulan büyükşehirler içerisinde en iyi noktada olan büyükşehiriz" dedi.

Denizli'nin her yerinde yaşayan 1 milyon insana hizmet ettiğini kaydeden Başkan Zolan, "Nerede su kaçağı varsa, yolu kazmadan tespit edebileceğiz. Görüntüleme araçlarımız kanalizasyonun içine girerek nerede tıkanıklık varsa var onu görebilecek. Yolu kazmadan, vatandaşımıza sıkıntı vermeden sorun olan yerleri bu cihazlarla tespit edeceğiz. Bunun ötesinde 9 tane vidanjörle her noktaya hizmet verebileceğiz. Bu araçlarımızı kent merkezi ve 19 ilçemizde hizmete alıyoruz. Toplam 10.5 milyon TL harcayarak Denizlimize kazandırdık. Yeter ki vatandaşlarımız mutlu olsun, ihtiyaçları anında çözülsün. "Araç yok eleman yok gibi mazeretimiz olmayacak" dedik. Bunun için tüm araç ve ekiplerimizle konuşlanmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber